top of page
recipe-background.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG_edited.png
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΛΕΥΚΟ PNG.PNG
IMG_1219_edited.jpg

Κοτόπουλο Τηγανιά με Μέλι

15'

25'

εύκολη

2

Χρόνος Μαγειρέματος

Χρόνος Προετοιμασίας

Βαθμός Δυσκολίας

Μερίδες

Top Blue Box.png
IMG_1219_edited_edited_edited.jpg

Φιλέτο από Μπούτι

1 συσκευασία Μπούτι Φιλέτο Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 πιπεριές φλωρίνης
|
2 πιπεριές πράσινες
2 ποτήρια κρασί
ξύσμα από λεμόνι
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Υλικά


2 πιπεριές πράσινες
2 ποτήρια κρασί
ξύσμα από λεμόνι
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

1 συσκευασία Μπούτι Φιλέτο Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 πιπεριές φλωρίνης

Προετοιμασία

Ανοίγουμε μια συσκευασία κοτόπουλα μπούτι ΜΙΜΙΚΟS. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλα με δυο σκελίδες σκόρδο. Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα (πιπεριές και κρεμμύδι). Αφού σοτάρουμε το κοτόπουλο το κόβουμε σε πιο μικρά κομματάκια και τα προσθέτουμε με λίγο θυμάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά. Παίρνουμε το τηγάνι και το σβήνουμε με λευκό κρασί, και προσθέτουμε και αυτό στην κατσαρόλα με μια κ.σ. μουστάρδα, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα, χυμό λεμονιού και λίγο μέλι και το αφήνουμε στην φωτιά για 10 λεπτά.

Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.

δείτε το βίντεο της συνταγής

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

bottom of page