Κοτόπουλο Τηγανιά με Μέλι
15'
25'
εύκολη
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
1 συσκευασία Μπούτι Φιλέτο Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 πιπεριές φλωρίνης
|
2 πιπεριές πράσινες
2 ποτήρια κρασί
ξύσμα από λεμόνι
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Υλικά
2 πιπεριές πράσινες
2 ποτήρια κρασί
ξύσμα από λεμόνι
χυμό από μισό λεμόνι
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 συσκευασία Μπούτι Φιλέτο Κοτόπουλο ΜΙΜΙΚΟS
1 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
1 κρεμμύδι
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 πιπεριές φλωρίνης
Προετοιμασία
Ανοίγουμε μια συσκευασία κοτόπουλα μπούτι ΜΙΜΙΚΟS. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε το κοτόπουλα με δυο σκελίδες σκόρδο. Κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα (πιπεριές και κρεμμύδι). Αφού σοτάρουμε το κοτόπουλο το κόβουμε σε πιο μικρά κομματάκια και τα προσθέτουμε με λίγο θυμάρι στην κατσαρόλα με τα λαχανικά. Παίρνουμε το τηγάνι και το σβήνουμε με λευκό κρασί, και προσθέτουμε και αυτό στην κατσαρόλα με μια κ.σ. μουστάρδα, ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα, χυμό λεμονιού και λίγο μέλι και το αφήνουμε στην φωτιά για 10 λεπτά.
Μια συνταγή που μας εμπιστεύτηκε ο Γιάννης Αποστολάκης.