Ψητές Πικάντικες Φτερούγες με Sweet Chili και Sour Cream
10'
20'
εύκολη
2
Χρόνος Μαγειρέματος
Χρόνος Προετοιμασίας
Βαθμός Δυσκολίας
Μερίδες
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
½ ματσάκι κόλιανδρο
200 γρ. sweet chili
|
Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος
Υλικά
Για τη sour Cream:
200 γρ. γιαούρτι 5%
2 γρ. λευκό πιπέρι
2 γρ. αλάτι
χυμό από 2 λεμόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ MIMIKOS
½ ματσάκι κόλιανδρο
200 γρ. sweet chili
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετούμε τις ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ σε χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για 10 λεπτά ή σε βαθύ τηγάνι, τις τηγανίζουμε για 5 λεπτά.
Κόβουμε το κόλιανδρο ψιλοκομμένο πολύ καλά.
Για τη sour Cream:
Σε μπλέντερ προσθέτουμε , τη κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι , το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι και ομογενοποιούμε πολύ καλά.
Μόλις ψηθούν οι Φτερούγες τις ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη sweet chili sauce, ανακατεύουμε να μαριναριστούν πολύ καλά και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο και ντιπάκι με sour cream.
Μια συνταγή από το MIMIKOS.